Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Το απόλυτο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ...


"Πριν από περίπου τρία χρόνια ο Ηλίας Μαζαράκος είχε κληθεί να σφυρίξει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Καραϊσκάκη και βοήθησε τα μέγιστα τους λιμανίσιους να πάρουν το τρίποντο, δίνοντας ένα από τα γνωστά πέναλτι της παράγκας σε θέατρο του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Την επομένη η εφημερίδα Metrosport της Θεσσαλονίκης τον είχε ξεμπροστιάσει κι αυτόν και τον Ολυμπιακό, αφού είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με τον Μαζαράκο μικρό να φοράει κασκόλ της πιο βρόμικης ομάδας της Ελλάδας.

Ο «ηθικός» Μαζαράκος είχε καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και έκανε λόγο για φωτομοντάζ. Έλα, όμως, που έχει ο καιρός γυρίσματα και αποδείχθηκε περίτρανα πως μόνο φωτομοντάζ δεν είναι.

Η εφημερίδα δικαιώθηκε με απόφαση του τριμελούς εφετείου Θεσσαλονίκης, όπου αποδείχθηκε ότι η φωτογραφία είναι γνήσια και φυσικά ο ίδιος ο Μαζαράκος σε ερώτηση του ποινικολόγου Δημήτρη Τσάκου εάν είναι Ολυμπιακός, απάντησε «μπορεί και να είμαι…», αφήνοντας άναυδους όλους στην αίθουσα, ενώ παραδέχθηκε πως η μαϊμουδιά που σφύριξε δεν ήταν πέναλτι.

«Δεν ήταν πέναλτι αυτό που σφύριξα, έκανα λάθος»(!!) είπε ο αθεόφοβος και οι δικαστές του απάντησαν: «Εφόσον είσαι φίλος του Ολυμπιακού, θα έπρεπε να δηλώσεις κώλυμα από τους αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας, έστω και σε νεαρή ηλικία».

Η διαδικασία αυτή κράτησε 4 ώρες και το δικαστήριο αθώωσε όλους τους εκδότες, τον διευθυντή και τον δημοσιογράφο απορρίπτοντας τη μήνυση Μαζαράκου.
Αυτή είναι μια απόδειξη του πώς έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός του Κόκκαλη και αξίζει να σημειωθεί πως εκείνη την περίοδο ο -κατά παραδοχή- γαύρος Μαζαράκος είχε σφυρίξει και το περιβόητο ματς Καλαμαριά-Ολυμπιακός με την υπόθεση Βάλνερ που είχε χαρίσει το πρωτάθλημα στους βρομερούς του Πειραιά στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ.
"
Μπόχα και βρόμα...

Αναδημοσιεύτηκε από το Leoforos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου