Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Μας προκαλείτε αηδία, όπως πάντα άλλωστε!!!


Η παράγκα του Πολντο έχει ξεπεράσει κατά πολύ την παράγκα του Νεκροθάφτη και αυτό οφείλεται κυρίως στην απάθεια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού αλλά και στην ψήφο εμπιστοσύνης που του έδωσε ο Τζιγκερ το καλοκαίρι.
Σ΄ ένα πρωτάθλημα που ο Παναθηναϊκός έχει βγει εκτός πριν καν αρχίσει, ο Πολντο με την παρέα του κάνει επίδειξη βρομιάς χωρίς να κρατάει τα προσχήματα και στέλνει μήνυμα σε όλους για το πώς θα παίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο την επομένη δεκαετία τουλάχιστον. Να το χαιρόμαστε!!!

Τρίποντο οι απόγονοι με πέναλτι-μαϊμού με το γαύρο-παράρτημα της Τριπολιτσιας και ισοπαλία με πέναλτι-μαϊμού του Παναθηναϊκού με το γαύρο-παράρτημα του Βεντούρη και του στριγκατου Καραμητρογλου.
Καλό το παραμύθι τους, αλλά δεν έχει δράκο.
Η δουλειά τους έγινε με απολυτή επιτυχία, τα πρόβατα έφαγαν όλο τους το φαί και εμείς όπως πάντα απλοί θεατές μιας καλοστημένης και βρόμικης παράστασης.

5 σχόλια:

  1. +ΑΠΕΙΡΟ ΑΔΕΛΦΕ!!!!!ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ,ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Σ΄ΕΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΓΕΙΗ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ..ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια ζωη πουστηδες..
    να προσθεσω πως ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ οχι μονο ελεω τζιγγερ αλλα ΚΥΡΙΩΣ λογω στηριξης πατερα σε μαριδακη-κανελλοπουλο το καλοκαιρι
    την αναδημοσιευω αδελφε

    καλησπερες κ σε σενα κ στον φιλο ραλλακια13!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα rallakia13
    τιποτα πλεον δεν μου προκαλει καμια εκπληξη, αδελφε. ολοι μας πιστευω ξερουμε τι θα γινει και ας μη το παραδεχομαστε. οτι γινοταν τα προηγουμενα χρονια, αυτο θα γινετε και απο εδω και περα. η παραγκα θα δινει τους τιτλους στους απογονους με τις ευλογιες της διοικησης μας( οποια και αν ειναι αυτη),οι Αρδ θα κατηγορουν τους διαιτητες και τους παικτες χωρις να ακουμπαει την εκαστοτε διοικηση και καθε χρονο εμεις θα λεμε χασαμε ακομη ενα πρωταθλημα απο την παραγκα και οχι απο την απαθεια μας.
    και οπως ειπες, περαστικα μας αδελφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα laplace
    πιστευω οτι και οι δυο τους βοηθησαν τον Μαριδακη ν΄αλωνιζει αλλα αν ο Τζιγκερ( που ειχε τα ηνια το καλοκαιρι) δεν ηθελε να του δωσει το ελευθερο θα μπορουσε να μη τον ψηφισει εστω και αν δεν καταφερνε κατι.
    αλλωστε για τα μαθηματα παραγκας ο μαριδακης ειχε τους καλυτερους δασκαλους( κοκκαλης-γκαγκα) οποτε ο πατερας δεν θα μπορουσε να του προσφερει κατι αλλα ουτε και να το εμποδισει να δημιουργησει αυτο που βλεπουμε τωρα γιατι το καλοκαιρι δεν ηταν αυτος στην ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAΛΗΣΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ EL LOCO KAI LAPLACE!!!!ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΔΕΛΦΕ EL LOCO ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΑΛΛΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ-ΜΑΪΜΟΥΔΕΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ...ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ,ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΚΟΛΛΗΤΟ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΗ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΩΝΙΟ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ Ο Μ-ΠΑΟΚ ΚΙ ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ:ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΚΕΛΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΤΟ 1-1 ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ Μ' ΕΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΘΜΟ...ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ GAY,ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟΤΗΓΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ Μ-ΠΑΟΚ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ ΚΟΚΟΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΛΙΜΑΝΟΠΟΥΣΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΠΟΣΟ ΦΑΡΜΑΚΙ Θ' ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή