Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΟΧΕΤΟΣ!!!

ΦΟΝΙΑΔΕΣ,ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ,ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ,ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ,ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ...
Όλοι GAY

Δήλωση Κόκκαλη 20 Ιανουαρίου 2009:

«…Εκτός της σημαντικής παραμέτρου που αφορά στην αντιμετώπιση της βίας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, για την οποία η Π.Α.Ε. Gay καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια…»

Παλαιότερες δηλώσεις του ιδίου:

1995, μετά το Final Four της Euroleague στη Σαραγόσα: «αυτούς τους οπαδούς έχουμε, αυτούς θέλουμε».

9 Μαρτίου 2000: «Ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη να αποβάλει από τις τάξεις του αυτή τη μικρή μερίδα αναρχικών».

1 Ιουλίου 2004 «Καθημερινή», αναφερόμενος, λόγω των κρουσμάτων βίας, σε παλαιότερη δήλωσή του – «αυτούς τους οπαδούς έχουμε, αυτούς θέλουμε» – ξεκαθάρισε: «Tι να τους κάνουμε; Nα τους κλωνοποιήσουμε; Tα άτομα που δημιουργούν επεισόδια είναι μια μικρή μειοψηφία. Eμείς, όταν αναφερόμαστε στους οπαδούς, δεν μιλάμε γι’ αυτούς που κάνουν τα επεισόδια, αυτούς θέλουμε να τους απομονώσουμε για να κρατήσουμε δίπλα μας το σωστό 99,9%».

ΓΕΓΟΝΟΤΑ:
1.Ριζούπολη
2.Τις μολότωφ και τις πέτρες στο πούλμαν της Roma στον αγώνα του Champions League.
3.Tα επεισόδια στον αγώνα με τη Shakhtar για τα οποία τιμωρήθηκαν από την UEFA.
4. Τα επεισόδια στον αγώνα με τη Saint Ettienne.
5.Την ενέδρα και επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός επί της Λεωφ. Συγγρού από οπαδoύς του (μεταξύ των οποίων και ένας υπάλληλος της Intrakom όπως απεδείχθη στο δικαστήριο όπου καταδικάστηκε).
6.Τα επεισόδια και τη διακοπή στη Νέα Σμύρνη.
7.Την επίθεση στο δημοσιογράφο της «Ε» Φίλιππο Συρίγο για το εμπεριστατωμένο δημοσίευμα περί του δώρου του γηπέδου «Καραϊσκάκης» από την Πολιτεία.
8.Την επίθεση στους οπαδούς της Ανόρθωσης, οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά έλεγαν «ούτε στην Τουρκία δε συναντήσαμε τόση εχθρότητα».
9.Την δολοφονία Φιλόπουλου.
10.Τις χθεσινές κλασσικές gay-ρικες «ομορφιές του gay-ρικου ποδοσφαίρου» στο Καραϊσκάκη.

Ο Gay “μεγάλωσε” στα χρυσά χρόνια του Πασοκ. Τυχαίο? Όχι γιατί υπάρχουν πολλά κοινά σημεία Πασοκ και gay-ρου. Όλοι οι πούστηδες και καταστροφείς μία γενιά.

H ΠΑΣΟΚική ομάδα με τους αγλαούς οπαδούς κ.κ. Πέτρο Κωστόπουλο, Ανδρουλάκη, Κώστα Σκανδαλίδη, Θέμο Αναστασιάδη (κομιστή των 5 εκ. Ευρώ), Πίκουλα, Πάγκαλο, Τσουκάτο, Λαλιώτη, Χρυσικόπουλο και των (ευτυχώς) αποδημησάντων Ανδρέα Παπανδρέου και Κακαουνάκη.

Όλως τυχαίως οι τύποι που συντέλεσαν τα μέγιστα στην οικονομική καταστροφή αλλά κυρίως στην καταστροφή του κοινωνικού ιστού αυτής της χώρας, είναι οπαδοί του…

Αργύρης Σαλιαρέλης, φυλακισθείς πρόεδρος του Gay. Αλήστου μνήμης η δήλωσή του περί επιστημόνων στο ντου με τον Αθηναϊκό.

Γιώργος Κοσκωτάς, φυλακισθείς πρόεδρος του Gay, μεγαλοαπατεώνας, φίλος του Ανδρέα και προοίμιο όλων των άλλων Πασοκικών σκανδάλων που ακολούθησαν.

Σωκράτης Κόκκαλης, ρύθμιση στα χρέη του Gay και δώρο το γήπεδο. Εγκαλούμενος στην Βουλή για το σκάνδαλο Siemens και φυσικά με την ανοχή του πλειοψηφούντως Πασοκ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα, κάνοντάς τους ρόμπα.

Λούβαρης, ο άνθρωπος που νίκησε τη σκλήρυνση κατά πλάκας, η παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου, στον φίλο του Κόκκαλη.

Γιάννης Μώραλης, Δ’ αντιπρόεδρος του Gay, γιός του Υπουργού του Ανδρέα Πέτρου Μώραλη.

Γιάννης Χρυσικόπουλος, πρώην γενικός γραμματέας του ΥΠΕΧΩΔΕ, υπό τον Κώστα Λαλιώτη. Υπήρξε σημαντικός παράγοντας στην παραχώρηση του οικοπέδου του Ελληνικού Λαού για την κατασκευή του «Γ. Καραϊσκάκης». Αμέσως μετά ανταμοίφθηκε προσλαμβανόμενος στην Ιντρακάτ και στη συνέχεια σαν Γενικός Διευθυντής στην ΠΑΕ Gay.
Με «γερές» σχέσεις στο κομματικό ΠΑΣΟΚ, είναι κουμπάρος και του επί πολλά χρόνια υπευθύνου του οικονομικού τομέα του κόμματος, Πέτρου Λάμπρου. Παλιό, παραδοσιακό, σκληροπυρηνικό ΠΑΣΟΚ.

Ο Χρυσικόπουλος, όλως τυχαίως, μεσουρανούσε στο ΥΠΕΧΩΔΕ:
- Την εποχή που οι εργοληπτικές εταιρείες τα «σάρωναν» όλα στο χρηματιστήριο (1998-2000). Οι 10 στις 12 εργοληπτικές επιχειρήσεις, που έκαναν τότε «πάρτι» και πήραν τεράστια ποσά από το επενδυτικό κοινό, δεν υπάρχουν πια. Είτε πτώχευσαν, είτε εξαγοράστηκαν από τους τρεις μεγάλους εργολήπτες.
- Την περίοδο των Ολυμπιακών Έργων.
- Στη φάση που κρίνονταν τα πτυχία των εργολάβων, και εξαγόραζαν σωρηδόν μικρότερες εταιρείες, με τρελές αποτιμήσεις.

Στενός φίλος του πρώην Δημάρχου Ανω Λιοσίων (και προέδρου επί σειρά ετών του Ακράτητου) Γιάννη Παπαδήμα. Μάλιστα κάποιοι σχολιάζουν ότι την εποχή της παντοκρατορίας και των δύο έκαναν χρυσές δουλειές ως συνεργάτες.

Θόδωρος Τσουκάτος, προσωπικός φίλος του Κόκκαλη, ο «Κόμμα και Κράτος Θόδωρος Τσουκάτος», ο «έδωσα ένα εκατομμύριο μάρκα στο ταμείο του Πασοκ», δεξί χέρι του Σημίτη και στενός συνεργάτης του Χρυσικόπουλου στο Οικονομικό του ΠΑΣΟΚ.

Χρήστος Σαλελές, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, που υπέγραψε το 1999 την πρώτη και πολυσυζητημένη σύμβαση με την Ιντραλότ του Κόκκαλη, για το νεοεισαγόμενο, τότε, «Προκαθορισμένο Στοίχημα». Παραιτήθηκε από την Κ.Ε. του Πασοκ για να αναλάβει καθήκοντα διευθύνοντως συμβούλου στην εταιρεία ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ του Κόκκαλη, θέση από την οποία παραιτήθηκε το 2002 για να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου με το Πασοκ. Στις εσωκομματικές εκλογές του Πασοκ στήριξε γιωργάκη.

Gay-γκάτσης: Πασόκος, λόγω Πασοκ δεν μπήκε φυλακή αλλά προσλήφθηκε στην ΠΑΕ Gay.

Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός που διαστρεβλώνει την αλήθεια και εκτρέφει τη βία είναι ίδιος και για το Πασοκ και τον Gay. Χέρι-χέρι πάει η προπαγάνδα τους. Κι όποιος διαφωνεί, τον «δολοφονούμε – character assassination» (Πασοκ) ή τον σαπακιάζουμε (Gay τους Συρίγο, Νικολακόμουλο – ο δεύτερος μετά το ξύλο “έστρωσε” και σταμάτησε την ελαφρά κριτική στον Κόκκαλη ). Πλέργια (sic) δημοκράτες, ζήτω το αριστερό παρελθόν που έγινε ιδεολογία κονόμας με και από το Πασοκ.

Οι διοικούντες το Gay και τα παπαγαλάκια τους (Νικολακόμουλος, Πίκουλας, Καραπαπάς, Gay-βαθιώτης, Χριστόγλου – αλήθεια εκείνη την υπόθεση με τα σάπια φαγητά επί Μίχα Νομάρχη (Πασοκ και …σωστά μαντέψατε οπαδού του Gay) στην ταβέρνα του την έθαψαν? κλπ) είναι οι ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΕΣ της βίας γιατί την ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ, την ΚΑΝΑΚΕΨΑΝ και την ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ…Όπως είχε κάνει κι ο Ανδρέας με την περίφημη ρήση του που ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ την ΚΛΟΠΗ «Είπαμε να κάνετε ένα δωράκι στον εαυτό σας αλλά όχι και 500 εκατομύρια».

Καταπληκτικά,

Ζήτω οι ΦΟΝΙΑΔΕΣ (δολοφονία Φιλόπουλου), ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ (Ντάτολο, Αέρινος Νονός του Αντωνάκη Βασσάρα, γιού του Κύρου και της γαυρίνας Ντέπυς) ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ (Σάββας, Ανατολάκης, Άντζας).

ΖΗΤΩ Η ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΠΑΕ GAY.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΦΙΓΚΤΗΡΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ Λ7. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΑΘΟΣ ΟΡΘΙΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ.

Επειδή το έργο το ξέρουμε και με δεδομένες τις δηλώσεις του σαπιοκοιλιά τραμπούκου Πουστολιμανιώτη, ΕΥΓΕ ΧΟΝΤΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ.

Αναδημοσιεύτηκε απο το Gay(ro)Provata.

El Loco: Μόλις ξέρασα αλλά δυστυχώς οι αναγούλες συνεχίζονται...

1 σχόλιο:

  1. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΔΕΛΦΕ...ΟΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΟΡΟ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ,ΟΤΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΧΑ ΑΔΕΛΦΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή