Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ρεζίλι και στην πατρίδα σας!

Τα όργια του «Καραϊσκάκης» δεν θα μπορούσαν να μη γίνουν θέμα και στην… πατρίδα των λιμανίσιων.
Ο Καλόπουλος, ο Τρύφωνας, ο Σαραϊδάρης και τα πρόβατα μας έκαναν ρεζίλι και στην Αμερική, με τους Times της Νέας Υόρκης να κάνουν λόγο για δράμα και να αναφέρουν τα διαιτητικά λάθη που έκριναν το ματς, το ξύλο των προβάτων στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αλλά και τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια. Αναλυτικά:

«Το ματς περιλάμβανε επίσης ένα πασιφανέστατο γκολ του Παναθηναϊκού που ακυρώθηκε στο 81’, μια αμφισβητούμενη νίκη στις καθυστερήσεις, αρκετές διακοπές για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τον καπνό, μάχες μετά το τέλος του αγώνα, στις οποίες οι οπαδοί κατηγορούνται ότι κλότσησαν και γρονθοκόπησαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού και μια αντιπαράθεση στα αποδυτήρια μεταξύ των τελευταίων και του προέδρου του Ολυμπιακού. Είναι δύσκολο να γνωρίζει κανείς αν αυτό το πάθος είναι για να το θαυμάζεις ή για να το φοβάσαι».

Αναδημοσιεύτηκε απο το Leoforos.gr

El Loco: Τι να νιώθουν άραγε οι ναύτες πατεράδες τους για τα μπάσταρδε που γέννησαν οι πουτανες της Τρούμπας;

Περηφάνια ή αηδία; Τα μπάσταρδα πάντως νιώθουν περήφανα για τα κατορθώματα τους και περήφανα που είναι απόγονοι του στόλου παρόλο που δεν έχουν μάθει ακόμη ποιος είναι ο μπαμπάς τους. Ναύτης ο Μπαμπάς –Πουτανα η Μαμά!!!

Μαριδάκι , χαιρετίσματα στην μαμά σου και συλλυπητήρια για το σκατο που γέννησε!!!
Δυστυχώς χάλασε το καζανάκι και δεν κατάφερε να σε πετάξει στον υπόνομο.


1 σχόλιο:

  1. ETΣI AΔEΛΦE!!!!!!ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΛΙΜΑΝΟΠΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΤΡΧΙΑ...ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή