Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

O γαύρος με την κόρνα.



''Μέχρι και κόρνες θα μοιράσουν οι γαυροφυλλάδες για να μας κάνουν καλά, όταν θα πάμε για επίσκεψη στο τηγάνι του λιμανίσιου.

Όλα αυτά φαντάζομαι γίνονται στο όνομα της «καυτής ατμόσφαιρας» και του Ολυμπιακού «αέρα» που θα φλομώσει το γήπεδο.

Όχι πως εγώ πείθομαι ιδιαίτερα να σας πω την μαύρη μου αλήθεια. Όσες κόρνες και να μπάσουν στο τηγάνι τους, όσες σημαιούλες και να ανεμίσουνε, όσα «όμορφα» πλάνα και να δείξουν τα ερυθρόλευκα μέσα, την πραγματικότητα την ξέρουμε όλοι μας και πολύ περισσότερο, την έχουμε βιώσει κιόλας.

Οι γαύροι θα είναι οι γνωστοί κάφροι που ξέρουμε. Έχουν αποδείξει τον χαρακτήρα τους όχι μόνο με εμάς, αλλά με κάθε ομάδα που τολμάει να μπει εκεί μέσα.

Για πραγματικές, ουσιαστικές τιμωρίες βέβαια ούτε λόγος. Καμιά φορά σκέφτομαι ότι και επόπτη ή παίκτη να σκότωναν εκεί μέσα, θα βρίσκανε ένα τρόπο να το γλυτώσουν με ένα χρηματικό πρόστιμο. Θα έλεγαν ότι ήταν πράξη Θεού, ότι ήταν χτύπημα τρομοκρατών, ότι ήταν εισβολή εξωγήινων.

Εδώ πέρασε έτσι αέρα, ότι τελικά οι κάφροι που έκανα σμπαράλια το θέατρο Κάρολος Κουν δεν ξέρουμε αν ήταν γαύροι. Παίζει να ήταν προβοκάτσια. Πάλι καλά που δεν επιχείρησαν να μας πουν και τότε στην Ριζούπολη, ότι όσα έγιναν ήταν από οπαδούς του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ.

Ας κάνουν βέβαια ό,τι θέλουν.

Αυτή την φορά και τον ουρανό να κατεβάσουν δεν με απασχολεί. Ας φάει ο ένας τις σάρκες του άλλου, ας ουρλιάξουν όσο θέλουν, μέχρι να τους μην τους μείνει αέρας στα πνευμόνια ούτε για να σβήσουν κερί, ας ανεβάσουνε όσα πανό θέλουν και ας χρησιμοποιήσουν όσα κλεμμένα συνθήματα θέλουν. Άλλωστε ειδικά στο τελευταίο είναι επιστήμονες.

Εγώ το κεφάλι μου το έχω ήσυχο.


Εσείς λιμανίσιοι μου κοιμάστε και ξυπνάτε με την φούστα του Τζιμπρίλ και τι έχει από κάτω και κάνετε ότι μπορείτε για να το ξεχάσετε.

Σωπάστε όμως και φτάνει και η δική σας ώρα''.


Αναδημοσιεύτηκε από το Leoforos.gr


Σχόλιο EL Loco: Έχω την εντύπωση πως η «διοίκηση» κοιμάται και έχει παραμυθιαστεί από τις διαβεβαιώσεις των απογόνων ότι το κλίμα μέσα στο τηγάνι που θα δημιουργήσουν τα πρόβατα θα είναι πολιτισμένο .
Ξυπνάτε ρεεεε. Νέα Ριζούπολη ετοιμάζουν οι απόγονοι και γι΄ αυτό κρατάνε ήπιους τόνους , για να μας αιφνιδιάσουν.
Προστατέψτε την ομάδα μας γιατί αυτή την φορά ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και δεν θα τσιμπήσει από την προπαγάνδα του Τουλούμπα.
Την ευθηνή την έχετε εσείς και μόνο εσείς. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μας έχουν δείξει πόσο πολύ σέβονται την πράσινη φανέλα, εσείς όμως όχι.


Υ.Γ. Η κόρνες θα μας κουφάνουν και ο Σισέ ως αντάλλαγμα θα τους προσφέρει στιγμές απόλαυσης και ηδονής για να τους ευχαριστήσει …
Βγάλτην έξω Τζιμπριλ...να δει χαρά ο ποπος τους…

1 σχόλιο:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΔΕΛΦΕ!ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ-ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΟΠΟΥΣΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ...ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή