Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ο Κηπουρός Ελαλησε!!!

Μίλησε και το φερέφωνο του προέδρου. Μίλησε και το πιο άξιο μέλος της σάπιας οικογένειας του λιμανιού.

Ο Αντωνάκης ο κηπουρός, ο οποίος φέτος υπάρχει στον Ολυμπιακό για να φέρνει τους καφέδες, να σκουπίζει την κοιλιά του Βαγγέλα και να βοηθάει τον Ολυμπιακό ώστε να αποκλείεται όπου μπορεί, βρήκε και έναν νέο ρόλο.
Σαν καλός μπάτλερ του Βαγγέλα που είναι, ανέλαβε να ανακοινώνει και τις επιθυμίες του παιδοβούβαλου σε παίκτες και δημοσιογράφους.

Ο πρόεδρος θέλει το 6Χ3 σύμφωνα με τον Αντωνάκη τον κηπουρό, πράγμα που προφανώς ο χοντρούλης του το είπε, καθώς το μέλος σκάλιζε τα δενδρύλια στο σπίτι του και του κούρευε το γκαζόν.

Είναι πραγματικό πολύ όμορφο πάντως να βλέπεις ότι κανείς δεν χάνεται. Πως όταν ξέρεις να προδίδεις φανέλα και ιστορία δεν χάνεσαι. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου δώσει δουλειά, ένα μεροκάματο έστω, ώστε να μπορείς να ζήσεις την οικογένειά σου.


Έτσι και ο Αντωνάκης. Δούλεψε σαν τερματοφύλακας όσο δούλεψε, έκανε και συνεχίζει και κάνει το παρατεταμένο αγροτικό του ως επίσημο μέλος της όμορφης ομάδας του λιμανιού και τώρα, έχοντας μαζέψει λιμανίσια ένσημα, είναι έτοιμος για το επόμενο κομμάτι της ζωής του.

Ίσως τον περιμένει μια θέση ανάλογη του Μώραλη, να βγαίνει δηλαδή και να κάνει το άσπρο μαύρο, μην τυχόν και πει κάτι λογικό ή μη ολυμπιακό και του κοπεί το τηγανήσιο επίδομα.

Ή ακόμα καλύτερα και αυτό που όλοι ευχόμαστε εδώ που τα λέμε, γιατί θα σημάνει την ολοκλήρωση της πορείας του στην προσπάθειά του να γίνει ένας ολοκληρωμένος λιμανίσιος, μπορεί να γίνει ένας Μητρόπουλος στην θέση του Μητρόπουλου, με κανέναν ρόλο στο γήπεδο, στην ομάδα ή στον πάγκο, πέρα από αυτόν ενός κοκκινοντυμένου μπράβου, που αναλαμβάνει να βρίζει τους αντιπάλους, τους διαιτητές και τους φιλάθλους της άλλης ομάδας, ενίοτε και να βαράει κιόλας.

Προσωπικά πιστεύω στον Αντώνη και βρίσκω ότι μπορεί επάξια να γεμίσει τα παπούτσια του Τάσου.

Το πρώτο βήμα Αντώνη μου, έγινε.

Μένει να συνεχίσεις.

Αναδημοσιευτηκε απο το Leoforos.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΔΕΛΦΕ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΛΟΒΟ ΦΙΔΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή