Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ...

ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ
ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!!



Διαβάστε πρώτα τι λέει ο Φραγκοφονουλης σε συνέντευξη του και μετά την πρώτη αναγούλα έρχεται η αηδία και ο έμετος!!!

* «Δεν πουλάω οπαδιλίκι, φαίνονται αυτοί που ματώνουν τη φανέλα. Σέβομαι τη φανέλα που φοράω και δίνω τα πάντα για αυτήν. Ακόμα και στην προπόνηση δίνω και την ψυχή μου. Ο κόσμος με αγκάλιασε αμέσως και εγώ σαν Βασίλης είμαι τύπος που ανταποδίδει στο πολλαπλάσιο την αγάπη και το σεβασμό που του δείχνουν»

«Δεν μου έκανε καμία χάρη ο Παναθηναϊκός, εγώ διάλεξα να γυρίσω εκεί, αφού είχα εξίσου καλές προτάσεις και από την Μπαρτσελόνα και από τον Ολυμπιακό»

* «Ο Παναθηναϊκός δεν με κάλυπτε ως άνθρωπο, είχα κουραστεί αρκετά και δεν είχα κίνητρο. Ήθελα κάτι καινούργιο στη ζωή μου».

* «Το οικονομικό δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Ο Ολυμπιακός κάλυπτε τις φιλοδοξίες μου. Είναι μία μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, και δύο εξαιρετικούς προέδρους που μου έδειχναν σε καθημερινή βάση το πόσο πολύ με ήθελαν».



«Ο Ομπράντοβιτς μου είχε πει ότι με ήθελε, εγώ του απάντησα ότι ‘θα δούμε’, αλλά μόλις έκλεισε ο Ιβκοβιτς έκλεισα κι εγώ και από τότε δεν ξαναήρθαμε σε επαφή. Ο Ιβκοβιτς έπαιξε τεράστιο ρόλο στην απόφασή μου. Ήξερα πλέον ότι πήγαινα σε μία ομάδα με υγιή διοίκηση και έναν καλό και σοβαρό προπονητή».
Δάσκαλος

Και

Μαθητής

Ίσον

Προδότες και Πουτάνας Γιοι!!!

3 σχόλια:

  1. καλημερες!
    τα διαβασα τα αισχη του
    αλλα ξερεις τι λενε(πολυ σωστα)
    "ουδεις επικινδυνοτερος απο τον ευεργετηθεντα αχαριστον"
    καλημερες και καλο σ/κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΣΗ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ:
    <>,<>,<>...ΑΞΙΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ(ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ)ΤΟΥ ΚΗΠΟΥΡΟΥ!!
    ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΩΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΕΚΞΝΕΥΡΙΣΜΟ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ,Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΟΣΩΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ,ΤΗΣ ΜΠΟΧΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ!!ΑΔΕΛΦΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ μπακαλιαρινα
    και rallakia13!!!
    +13 και +13!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή