Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Κάντε τα κάδρο!


Οι... γελάκτικος του Βαλβέρδε για ακόμα μία φορά δεν κατάφεραν να κερδίσουν ματς το οποίο παίχτηκε στα ίσια και είναι χαρακτηριστικό πως στο γήπεδο, καθαρά και αντρίκεια δεν έχουν πάρει ούτε ένα από τα λεγόμενα μεγάλα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Άρη. Ούτε ένα καθαρό. Είτε εντός είτε εκτός, κι ας έχουν στα χαρτιά σε αυτά τα παιχνίδια πέντε νίκες (η κλοπή του Φαλήρου, μία νίκη με ΠΑΟΚ, δύο με Άρη και μία με Ηρακλή) άρα 15 κάλπικους βαθμούς...

Εδω βλεπετε έναν προς έναν τους βαθμούς που πήρε στο γήπεδο -έστω κι αν απέναντί του είχε παραρτήματα ή παίκτες όπως ο Πετκάκης και ο Τάτος, που έκαναν ηλίθια πέναλτι-δώρα για να καθαρίσουν το ματς- με αγωνιστικά κριτήρια ο Ολυμπιακός και χωρίς τη βοήθεια της διαιτησίας. Χωρίς μη αποβολές, αποβολές αντιπάλου, μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του αντιπάλου, λανθασμένα ακυρωμένα γκολ, πέναλτι εφευρέσεις υπέρ του και γκολ οφσάιντ υπέρ του.

Παιχνίδια που πρέπει να κάνει κορνίζα στον τοίχο του ο κάθε λιμανίσιος που πανηγυρίζει για ακόμα έναν κάλπικο, μαϊμουδένιο τίτλο.

Πριν αρχίσουμε να ψάχνουμε τα ματς ένα προς ένα, δεν περιμέναμε -είναι η αλήθεια- πως ο Ολυμπιακός εάν δεν είχε τη σκανδαλώδη εύνοια της διαιτησία στα δύο τρίτα των παιχνιδιών του, θα μαχόταν αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές για την παραμονή του. Αυτό διότι ανακαλύψαμε πως τα ματς στα οποία δεν έχει πάρει κάποιο σφύριγμα υπέρ του, έχουν παιχτεί στα ίσια και έχει καταφέρει να πάρει πόντους σε αυτά είναι μόλις δέκα. Σε αυτά μετράει εννέα νίκες και μία ισοπαλία, όπερ σημαίνει 28 πόντοι, όσους και ο Αστέρας Τρίπολης!!!

Αναλυτικά οι... μεγάλες επιτυχίες του Ολυμπιακού:

2η αγωνιστική Ολυμπιακός - Κέρκυρα 2-0

6η αγωνιστική Σκόντα Ξάνθη - Ολυμπιακός 0-3

8η αγωνιστική Ολυμπιακός - Πανιώνιος 5-0

13η αγωνιστική Καβάλα - Ολυμπιακός 0-1

14η αγωνιστική Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-1

18η αγωνιστική Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός 4-2

20η αγωνιστική Ολυμπιακός Βόλου - Ολυμπιακός 0-1

21η αγωνιστική Ολυμπιακός - Ξάνθη 1-0

24η αγωνιστική Πανιώνιος - Ολυμπιακός 1-1

25η αγωνιστική Ολυμπιακός - Εργοτέλης 3-0

Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που, προσέξτε, ΚΕΡΔΙΣΕ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε σκανδαλωδώς από τη διαιτησία. Είτε με ακυρωμένα γκολ που παραδέχτηκε μέχρι και ο Μαρινάκης, όπως αυτό με την Τρίπολη την τρίτη αγωνιστική, είτε με μη καταλογισμό πέναλτι στον αντίπαλο όπως στα ματς με Άρη και ΠΑΟΚ εντός και Λάρισα εκτός, είτε φυσικά με τη σφαγή του αιώνα στο Φάληρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου ο Καλόπουλος και η παρέα του μετέτρεψαν το 1-2 σε 2-1 ετσιθελικά...

Να το χαίρεστε κι αυτό το ΚΑΛΠΙΚΟ, ΚΛΕΜΜΕΝΟ πρωτάθλημά σας...

Αναδημοσιευτηκε απο το Leoforos.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΨΕΥΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΤΗΓΑΝΟΠΟΥΣΤΕΣ ΑΔΕΛΦΕ,ΑΦΟΥ ΣΑ ΓΝΗΣΙΟΙ GAY-ROI ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΟΣ!!!!Α,ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΣΚΑΤΟΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΦΕΡΕΪΡΑ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...ΡΟΜΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΞΕΦΤΙΛΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή