Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Πως την έχεις δει έτσι, χοντρέ;




Κάποιος πρέπει να σου υπενθυμίσει ότι δεν μπορείς να μιλάς για αξιοπρέπεια όταν είσαι ιδιοκτήτης της πιο βρόμικης ομάδας του κόσμου. Τα σκατά πάνε στα σκατά.
Θα πρέπει να καταλάβεις επιτελούς ότι πρόβατα είναι μόνο οι οπαδοί σου και όχι ο ελληνικός λαός. Κόψε τα νερωμένα ουζα γιατί σε πειράζουν …



Προφανώς θέλει να μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν βλέπουμε, δεν ακούμε, δεν γνωρίζουμε αγγλικά, και φυσικά όλοι εμείς είμαστε ηλίθιοι και αυτός είναι τόσο μα τόσο αθώος.

Α ναι ξέχασα εκείνο το βραδύ έδινε μαθήματα ήθους τα όποια συνεχίζει.

Με μηνύσεις και εξώδικα η αλήθεια δεν μπορεί να φιμωθεί γιατί πολύ απλά έχει καταγράφει πλέον στα μάτια όλου του τον ελληνικού λαού.

Η δικαιοσύνη σε προστατεύει , το κράτος σε στηρίζει, τα πρόβατα θα συνεχίσουν να κάνουν μπεεεε αλλά ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να φιμωθεί!!!


Τόσες μηνύσεις δεν έχει κάνει ούτε η Έφη Σαρρή στον Λαζόπουλο, χαλάρωσε λίγο Βαγγελάκη είπαμε είσαι ένοχος δεν χρειάζεται να μας το επιβεβαιώνεις συνεχεια… Το ξέρεις και το ξέρουμε!!!


Όλοι αυτοί που θέλουν να φημίσουν οποιοδήποτε μέσο δείχνουν ότι φοβούνται.
Φοβούνται και έχουν να κρύψουν "πράγματα".
Είναι άνθρωποι που ξέρουν μόνο το φόβο και μ' αυτόν προσπαθούν να επιβληθούν.
Πως λέγεται αυτό;
Φασισμός.
Όχι δηλαδή, να μη κάνω εγώ κάτι κακό αλλά να μη το λες εσύ το κακό που κάνω.
Δικτατορία.
Το ποδόσφαιρο όμως είναι ένα δημοκρατικό λαϊκό σπορ γιατί έχει να κάνει με χιλιάδες ανθρώπους που το αγαπούν, όσο κι αν οι κατά καιρούς δικτατορίσκοι το χρησιμοποίησαν και το κακοποίησαν.
Και ο κόσμος συμπεριφορές τύπου Μαρινακη δεν τις σηκώνει .
Ούτε φιμώνεται.

1 σχόλιο:

  1. ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ GAY ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΕΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Θ' ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΜΕΝΑ ΓΙΟΥΡΤΙΑ...
    ΥΓ:ΑΔΕΛΦΕ ΜΗΥΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ,ΠΙΤΕΣ,ΠΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΦΑΓΩΣΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ Σ' ΕΣΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΗΥ ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑ... ;) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή