Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Οταν ο τσοπανης βαραει τα προβατα!!!

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ…ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ…ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΣΕ!ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΒΑΤΟΨΑΛΙΔΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΟΤΙ ΕΞΑΓΡΙΩΘΗΚΑΤΕ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΣΑΣ “ΑΝΤΡΕΣ” ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ 1000 ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΥΚΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗ ΤΡΟΦΗ!!

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ…ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΚΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΤE ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ!!!

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ…ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΣΑΣ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΑ ΙΣΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου