Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Καλη αρχη, Λιμανισιοι!!!

Aντε «Λιμανισιοι», στην Ευρώπη δεν εχει Παραγκα.. καλη αρχη!

Παίζοντας ποδόσφαιρο ισάξιο της Μπαρτσελόνα (φτου,ήμαρτον κύριε το στόματι μου…)… η Μπαρτσελόνα της Ελλάδας όπως θέλουν να πιστεύουν στο Λιμάνι
είδε όλα τα σημεία του γηπέδου από τους Γερμανούς της Σάλκε,που έδειξαν να μην καταλαβαίνουν από τα «καφριλικια»…Αυτός που άκουσε «τα εξ αμαξης» ήταν ο πρώην παίχτης τους ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.
Ειδικά μετά την ακύρωση κανονικού γκολ που σημείωσε,άκουσε ότι δεν έχει ακούσει σε όλη του την ζωή και αιτια ήταν η διαμαρτυρία του για την ακύρωση του γκολ.
Όπως καταλαβαίνετε,ο Θίασος από τον Πειραιά μοίρασε πάλι άφθονο ευρωπαϊκό γέλιο,τόσο στης κερκίδες όσο και με το γεμάτο ουσία παιχνίδι του(μετά βίας κρατάω τα γέλια).
Πάντως ο μεγάλος «προεδρας» πρέπει οπωσδήποτε να κάνει κάτι με την διατησία!..σήμερα μονο ένα καθαρό γκολ ακύρωσαν στους αντιπαλους.Κάτι δεν πήγε καλά….»προεδρα» κανόνισε μονο όπως εσύ ξέρεις…μην αφήνεις να σε σφάζουν(χαχαχαχαχαχαχα….δεν μπορώ πλέον).
Τέλος πάντων ας σοβαρευτούμε…καλά θα κάνει ο «προεδρας» να ανάψει καμμιά λαμπάδα που γλύτωσε τον διασυρμό, για 4 γκόλ ήταν σήμερα… δυστυχώς «προεδρα» η Ευρώπη δεν είναι Σούπερ Λίγδα όπου οργιάζει η Παράγκα..πιστεύω να το κατάλαβες;; έκτος και αν έχεις τρόπο να την μεταφέρεις την Παράγκα και στην Ευρώπη…
Λοιπόν αγαπητοί «λιμανισιοι» αντίπαλοι,καλή αρχή και ακόμα καλύτερη συνεχεια σας ευχόμαστε, με ατέλειωτα γέλια!

 Εξαιρετικη αναρτηση του αδελφου Μike N.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου