Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Θέλουν το 100-0

Μαγαζάκι του πάει να κάνει εντελώς και την ΕΠΟ ο Ολυμπιακός. Διαβάστε την πρόταση σοκ και την διάψευση γεμάτη ψέματα.


Φαίνεται τελικά οτι το... τέρας, όσο το ταΐζεις, τόσο περισσότερο πεινάει. Μόνο αυτό μπορεί να πει κανείς στην περίπτωση του Ολυμπιακού, που προσπαθεί να «δέσει» με κάθε τρόπο και από όλες τις μεριές την κυριαρχία του στο παρασκήνιο. Την Superleague την έχει δική του, καθώς μόνο ο Παναθηναϊκός υψώνει ανάστημα μπροστά τον πρόεδρό της, που τυχαία είναι και αντιπρόεδρος των λιμανίσιων.
Πλέον το ίδιο προσπαθεί να κάνει και με την ΕΠΟ. Μπορεί στην παρούσα φάση να την έχει δική του, κατά πλειοψηφία, ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης την θέλει 100-0. Για αυτό και έβαλε τον Γιώργο Σαρρή να συζητήσει με τον Γιάννη Ιωαννίδη την τροποποίηση του εκλογικού σώματος, προκειμένου από έναν ψήφο που έχει μέχρι στιγμής η Superleague στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, να αποκτήσει 16. Δηλαδή να ψηφίζουν όλες οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο Πρωτάθλημα, οι περισσότερες εκ των οποίων ανήκουν στο άρμα του μεγάλο πρόεδρου-επενδυτή.


Μόλις η πρόθεση του «εντολοδόχου» έγινε γνωστή, το γραφείο Τύπου έσπευσε να διαψεύσει την συγκεκριμένη πρόθεση, ωστόσο είδε το φως της δημοσιότητας επίσημο έγγραφο της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος, που αναφέρεται στο θέμα και προτείνει...
-«Η ΓΣ να αποτελείται από το σύνολο των μελών της ΕΠΟ και από τις 16 ΠΑΕ-μέλη της διοργανώτριας της Α' εθνικής κατηγορίας».
- Ζητεί «έκτακτη ΓΣ η οποία υποχρεωτικά θα συγκαλείται αν το ζητούμενο θέμα προς συζήτηση αφορά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο εφόσον υποβληθεί αίτημα από τη διοργανώτρια της Α' εθνικής κατηγορίας και το 1/5 των μελών».
- Αξιώνει την «αύξηση των μελών-εκπροσώπων της Σούπερ Λιγκ στο ΔΣ της ΕΠΟ σε 10».
Εύκολα καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, πως οι σαπίλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο όχι απλά δεν θα μειωθεί, αλλά θα γιγαντωθεί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου