Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

Γιατί μόνο στο Καραϊσκάκη ρε χοντρε;

Μηπως για τον κολλητο σου, τον ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗ;;;

Για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της Εθνικής ομάδας, ο Αχιλλέας Μπέος έκανε την εμφάνισή του στο Καραϊσκάκη. Άλλωστε είναι το μόνο γήπεδο που πηγαίνει και εύλογα προκαλεί ερωτήματα «γιατί;»... Οι απόψεις διίστανται...
Οι καλοπροαίρετοι λένε πως μετά τον Πανιώνιο, τον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό Βόλου αγάπησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Οι κακοπροαίρετοι όμως λένε οτι είναι το μοναδικό γήπεδο που νιώθει ασφάλεια, καθώς αν δεν κάνουμε λάθος τόσο η απόφαση της ΕΠΟ, όσο και αυτή του συμβουλίου Εφετών που τον άφησε ελεύθερο, του απαγορεύουν οποιαδήποτε σχέση με το ποδόσφαιρο.
Φαίνεται όμως πως κάποιοι ξεχνάνε την φίλαθλη ιδιότητα, που εντάσσεται και αυτή μέσα στην απαγόρευση. Κοινώς, δεν θα έπρεπε να του επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, όμως εκεί υπάρχουν διαφορετικοί νόμοι.
Κατά τ' άλλα, κάποιοι λένε οτι σέβονται τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, αλλά κάνουν τα στραβά μάτια όταν πρόκειται για τους συνεργάτες τους, που είναι τόσο εύσωμοι όμως που δεν μπορούν να κρυφτούν.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου