Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Αριστερά ή Δεξιά? Αυτοί (ες) ξέρουν…

1



Από τις στήλες του Ολυμπίου Διός ισα-κάτ. Και μετά?

Για να φτάσεις στο σκανδαλώδες λυόμενο του Δημοσιολυμπιακού δεν είναι εύκολο. Πρώτα πρώτα πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου, τις αρχές σου, το ήθος σου. Πρέπει να ξεπεράσεις τις αναστολές σου, τα όριά σου. Ροβολώντας την «αμαρτωλή» Συγγρού, θα δεις «πράματα και θάματα».

Αυτό όμως που θα σου μείνει σαν θέαμα, θα είναι τα «κορίτσια τη Συγγρού». Τα παρεξηγημένα, μάλλον, «κορίτσια της Συγγρού». Αριστερά ή δεξιά, μάλλον, δεν έχει σημασία. Τα «κορίτσια της Συγγρού», μάλλον, δε χάνονται στο αριστερά ή δεξιά. Τα «κορίτσια της Συγγρού», μάλλον, χάθηκαν απ τον ομαλό δρόμο, όταν ήταν ακόμα αγοράκια, μάλλον έφηβοι, που ίσως δεν μπόρεσαν σε κάποιο «κυνηγητό» να τρέξουν γρήγορα με τα τακούνια και ο κυνηγός τους αφού πρώτα τα γράπωσε, μάλλον, κατόπιν τα… «δαφνοστεφάνωσε». Έκτοτε, ετούτοι οι «δαφνοστεφανωμένοι έφηβοι» συχνάζουν στη Συγγρού, μάλλον. Το αριστερά ή δεξιά αυτού του «δαφνοστεφανομένου εφηβικού» δρόμου δεν πρέπει ν απασχολεί τους διαβάτες του.
Και από αριστερά αλλά και από δεξιά βλέπεις τα ίδια θεάματα. «Κορίτσια της Συγγρού», πρώην έφηβοι που… δαφνοστεφανώθηκαν όταν έσπασε το τακούνι.
Πάντως υπάρχουν ΔΥΟ τουλάχιστον τρόποι να φτάσεις στο λυόμενο του Δημοσίου. Ο πρώτος είναι με… κλειστά μάτια !!! Κλείνεις τα μάτια για να μην δεις το δράμα αυτών των κοριτσιών και ακολουθείς την αυξανόμενη δυσοσμία κατεβαίνοντας τη Συγγρού…
Ο άλλος τρόπος είναι με ζωντανό GPS. Σβερκώνεις έναν πρώην έφηβο που δαφνοστεφανώθηκε και θα σε οδηγήσει στα μέρη που μεγάλωσε, κυνηγήθηκε, έγινε «κορίτσι της Συγγρού».
Αριστερά ή Δεξιά? Αυτοί (ες) ξέρουν…
( δες στο πρωτοσέλιδο στο κέντρο, του ΓΑΥΡΟΥ της 11-11-2011 σύμπτωση!!!  http://www.gazzetta.gr/newsstand/paper/259/308/20111111 )

fidelio verde

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου