Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Πόσοι στόλοι πια? … Πόσοι?!


Υπάρχουν οικογένειες και «οικογένειες». Άλλες μικρές κ άλλες … μεγάλες! Αυτό όμως με την «οικογένεια» του γαύρου, δεν υπάρχει!! …
Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, σε όποια (σχεδόν) ομάδα κι αν κοιτάξεις, τσουπ! να και κάποιος «γνωστός» / «συγγενείς» / «φίλος» / «βαφτηστήρι» του Κόκκαλη και του Μαρινάκη!!
Και εντάξει.. ακούγεται και λογικό από τη μία.. γιατί ήταν μεγάλος κάθε φορά ο στόλος και οι «μητέρες» πολλές…. Οπότε και οι απόγονοι -αναπόφευκτα- είναι πολλοί και ανάλογοι της… «κληρονομικότητάς» τους!!. Αλλά και στον Πλατανιά??!! Και εκεί??!!
Μη σκεφτείτε ότι κόλλησα με τον Πλατανιά χτες και σήμερα. Μια συμπαθής κατά τ’άλλα ομάδα των Χανιών είναι. Έλα όμως που ΚΑΙ εκεί ο συγγενής του Μαρινάκη υπάρχει! Και αναρρωτιέμαι τώρα η γυναίκα, είναι τυχαίο που έχει 11 βαθμούς στην 7η αγωνιστική ο Πλατανιάς? και 8 ο ΠΑΟ?
Ναι, ωραία! Η ομάδα μας δεν είναι ακόμα στα «μεγάλα» της. Δεκτόν. Αλλά ο Πλατανιάς τι παικτρόνια έχει?! Μόνο στους παίχτες και στον προπονητή οφείλεται η 5η θέση τους, στην 7η αγωνιστική, στο πρωτάθλημα της super league?
Δεν ξέρω.. μπορεί να είναι κι έτσι αδερφέ, … αλλά γυναικείο το μυαλό μου, Μαρινάκης από πίσω, θέλω δεν θέλω θα το σκεφτώ κι «αλλιώς»… Ας με συγχωρέσουν οι φίλοι χανιώτες -στην περίπτωση που σκέφτομαι αδίκως-, αλλά πολλοί ρε αδερφέ οι «συγγενείς» !
Πόσοι στόλοι πια?! … Πόσοι??!!

Aimanyda PAO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου