Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ούτε στην πεντάδα δεν θα ήταν ο Ολυμπιακός, εάν σφύριζαν 50-50!


Τελικά και να θέλεις ν΄αγιάσεις δεν σε αφήνουν. Νέος πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ ο διαιτητής Αμπάρκιολης. Τι έκανε ο άνθρωπος; Απλά σφύριξε δύο ανύπαρκτα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού, απ΄τα οποία συμπτωτικά ήρθαν τα γκολ (σιγά την λεπτομέρεια...) και δεν είδε ένα πεντακάθαρο πέναλτι υπερ του ΟΦΗ.

(Για ν' αντιληφθείτε την διαφορά: Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός εάν οι διαιτητές είχαν σφυρίξει χωρίς "τσιμπιδάκια" στα μάτια, θα έχει 8-10 βαθμούς λιγότερους. Δεν θα ήταν καν στην 5αδα της βαθμολογίας!!! Λεπτομέρειες, που καταστρέφουν μια ωραία ιστορία)
1η αγωνιστική
Βέροια - Ολυμπιακός 1-2: Ο Ολυμπιακός βλέπει να ακυρώνεται ένα πεντακάθαρο γκολ του Ιωάννου, το οποίο θα έδινε το προβάδισμα στην Βέροια.
Διαιτητής: Βοσκάκης, βοηθός Τσολάκης

2η αγωνιστική
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννενα 1-1: Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τα Γιάννενα και ο διαιτητής Σιδηρόπουλος εξαντλεί την αυστηρότητά του και αποβάλει τον Κώστα Κατσουράνη με δύο συνεχόμενες κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία. Σε μια φάση, η οποία συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα σχεδόν κάθε εβδομάδα και περνάει στο βρόντο...
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 4-0: Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός κερδίζει άνετα τον Λεβαδειακό, αλλά ο Παράσχος αφήνει υπονοούμενα στη συνέντευξη τύπου, τα οποία αναλύει λίγες ημέρες αργότερα: "Πως να παίξεις έτσι; Το πρώτο γκολ ξεκινάει από ανάποδο φάουλ. Ο Τζιμπούρ κάνει φάουλ  στο Χοσέμι και ο διαιτητής το δίνει στον Ολυμπιακό και από ξεκινάει η φάση του 1-0!
Στο 2-0 ο Παπάζογλου κάνει φάουλ στον Κυριακίδη. Και ο Σιόβας έπρεπε να αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα στο δεύτερο ημίχρονο.
Μας αδίκησαν και αυτό είναι που με τρελαίνει! Έπρεπε να είστε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο για να διαπιστώσετε τον εκνευρισμό των παικτών μου για τον διαιτητή. Με τι κουράγιο να βγούμε στο δεύτερο ημίχρονο; Για να κάνουμε το 2-0... 2-3 στο Καραϊσκάκη;
Σκέφτομαι αν πρέπει να κατεβαίνουμε καν σε αυτά τα ματς. Πάντα τα ίδια τόσα χρόνια με τις μεγάλες ομάδες. Είναι μαρτύριο.
Εγώ τολμάω να πω ότι αναφέρθηκα στην διαιτησία που μας αδίκησε κατάφωρα. Με αυτά που έχω δει και έχω διαβάσει χθες και σήμερα όμως μάλλον δεν τολμάει κανείς άλλος να μιλήσει!
Με τρελαίνει το γεγονός ότι το σκορ λέει χάσαμε 4-0, ότι διασυρθήκαμε και αυτό δεν το αξίζαμε καθόλου".

4η αγωνιστική
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-1: Ο Σπάθας σφάζει με το μπαμπάκι τον Παναθηναϊκό στο ουδέτερο γήπεδο της Λιβαδειάς. Ο Πειραιώτης διαιτητής μπορεί να σφυρίζει τα πάντα σε βάρος του Παναθηναϊκού, ακόμη και σε απλά αγγίγματα, αλλά δεν έχει το ίδιο... δυναμόμετρο στο γκολ της ισοφάρισης της ομάδας του Περιστερίου, όταν ο Μπρίτο τραβάει τον Ζέκα, πριν πασάρει στον Ιγκλέσιας.
Ολυμπιακός-Πανθρακικός 4-1: Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός φτάνει σε μια εύκολη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό, με το πρώτο γκολ του Τζιμπούρ να ξεκινάει από πεντακάθαρο οφσάιντ.

5η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ο Παναθηναϊκός στραβοπατάει με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ αλλά και πάλι η διαιτησία έβαλε το χεράκι της. Ο Κουκουλάκης κλείνει τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι σε βάρος του Χριστοδουλόπουλου μόλις στο 9ο λεπτό, το οποίο θα έφερνε και την αποβολή του τερματοφύλακα Φούλοπ!
Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1: Ο Ολυμπιακός περνάει από το Περιστέρι, όπου ο διαιτητής Παππάς χαρίζεται σε δύο τρεις περιπτώσεις σε παίκτες των Πειραιωτών σε κίτρινες και υπό συνθήκες και κόκκινες!

6η αγωνιστική
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Ο Ολυμπιακός κερδίζει με την ψυχή στο στόμα, με τους βοηθούς του Μάνταλου, Τουμπακάρη και Γεωργαράκο να σταματούν πέντε φορές με ανύπαρκτα οφσάιντ τον Περόνε, σε εξαιρετικά πλεονεκτικές θέσεις!

8η αγωνιστική
Άρης-Ολυμπιακός 2-2: Ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει με πέναλτι που είδε μόνο ο Αρετόπουλος. Όσες φορές και εάν δει κανείς το βίντεο και τις... εννέα λήψεις της NOVA δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα και η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι η μπάλα χτυπάει μεν στο χέρι του αμυντικού του Άρη (το δήλωσε άλλωστε και ο ίδιος), το οποίο όμως δεν είναι σε έκταση. Οπότε είναι ακούσιο και λάθος υπόδειξη...

9η αγωνιστική
Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-0: Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 41' από ανύπαρκτο φάουλ στον Αμπντούν (γκολ στην εκτέλεση του φάουλ από Μήτρογλου), ενώ πέτυχε το 2ο γκολ (55') και πάλι από ανύπαρκτο φάουλ στον Χολέμπας! Στο 74' ο Αμπράρκιολης σκέφτηκε ότι αρκετά... "είδε" και αποφάσισε να κλείσει τα μάτια του σε πεντάκαθαρο πέναλτι του Φετφατζίδη στον Ιωαννίδη, στερώντας κάθε ελπίδα στον ΟΦΗ να μειώσει το σκορ και να... ζεστάνει το Καραϊσκάκη!

Το έργο συνεχίζεται...

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου