Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Τότε που ο Τόμιτς ήταν ΤΑΒΛΑ !!!




ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΤΟΜΙΤΣ ΗΤΑΝ ΤΑΒΛΑ... 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ...
...ΠΩ ΠΩ ΚΑΒΛΑ!!!


ΝΤΕΓΙΑΝ, ΝΤΕΓΙΑΝ ...ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΤΕΓΙΑΝ
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΛΑ ΑΡΟΥΡΑΙΕ...
 
«Όποιος ξεχνάει το παρελθόν του, δεν έχει μέλλον», λέει ο σοφός λαός και στην περίπτωση του Μίλαν Τόμιτς έχει απολύτως δίκιο. Ο ψευτόμαγκας λοιπόν προσπάθησε να το παίξει οπαδός στα... πρόβατα, κατά την άφιξη από το Λονδίνο, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα ενάντια του Παναθηναϊκού.

Δεν θα εξετάσουμε το γεγονός οτι δεν είναι οπαδός, αλλά τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού και βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά θα προσπαθήσουμε να του θυμίσουμε ένα περιστατικό που έλαβε πριν από 11 χρόνια στο ΣΕΦ.

Το 2002 για την ακρίβεια στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος. Τότε που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μάχονταν για το εισιτήριο του τελικού και ο Μίλαν Τόμιτς έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Τι; Να παίζει βρώμικα και ύπουλα.

Την ώρα λοιπόν που ο «Ντέκι» προσπαθούσε να χωρίσει τον Παπαδόπουλο με τον Ρισασέ, ο τότε γκαρντ του Ολυμπιακού, άνευ λόγου και αιτίας έριξε μία μπουνιά στον Μποντίρογκα, ο οποίος δεν περίμενε κάτι τέτοιο.

Ο Ντέγιαν όμως δεν έπεσε... Αντεπιτέθηκε και τελικά αυτός που έπεσε τάβλα στις διαφημιστικές πινακίδες και σώθηκε από παίκτες και οπαδούς ήταν ο Τόμιτς. Για αυτό ψευτόμαγκα, είναι ντροπή για να μιλάς εσύ για «Κάβλα».


ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΛΕΙΝΕ 
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΝΑΝΑ...
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΒΛΕΣ 
ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!
 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου