Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ένσταση υπέρ της Ελλάδας

Σε ένσταση θα προχωρήσει το τρύλο κατα πρώτον στην ΕΠΟ και Σουπερλίγκα και αν ΔΕΝ  δικαιωθεί,  το θέμα θα φτάσει στο CAS. Τα 7 σημεία που στηρίζουν οι απόγονοι το αίτημα τους είναι τα εξής (παραθέτονται μαζί με την ανακοίνωση).
«Το τρύλο υποβάλλει ένσταση σε ΟΛΑ τα αρμόδια όργανα μέχρι να δικαιωθεί καθώς θεωρεί ότι με τις παρούσες συνθήκες το πρωτάθλημα διεξάγεται με ΟΡΟΥΣ ΜΠΟΞ...


1) Την 5η αγωνιστική το τρύλο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ!!!

2) Την 5η αγωνιστική στην κορυφή είναι ο Παοκ και το τρύλο ισοβαθμεί με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΗΝ 3η θέση κάτι που δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει χωρίς συνέπειες.

3) Το τρύλο έχει 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε 5 αγώνες κάτι που είναι αντίθετο στα όσα έχουν συμφωνηθεί με την σουπερλίγκα.Την 34η δλδ τι θα γίνει?? Πού θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση?

4) Το τρύλο έχασε από γκολ ΔΑΝΕΙΚΟΥ παίχτη , ενέργεια ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να μετρήσει καθώς θεωρείται παίχτης της ομάδας του, αλλά είναι δανεικός.

5) Το τρύλο έχει δεχτεί 3 γκολ σε 5 αγώνες κάτι που συνιστά ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της ΕΛΛΑΔΑΣ

6) Το τρύλο έχει κερδίσει ΜΟΝΟ 1 πέναλτυ υπέρ σε 5 αγώνες ενώ ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ έχει 2. Στόχος είναι να ξεπεράσουμε τα 16 πέναλτυ της σεζόν 1998-99 και δεν θα επιτευχθεί.

7) Το τρύλο έχει δεχτεί 9 κίτρινες σε 5 αγώνες όταν πέρυσι σε 5 αγώνες είχε δεχτεί ΜΟΛΙΣ 4!! και 38 συνολικάME AYTEΣ TIΣ ΣYNΘHKEΣ ΔEN EINAI ΔYNATON NA ΔIEΞAΓETAI TO ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΥΛΟΥ και ο σύλλογος πιστεύει οτι θα δικαιωθεί σίγουρα στο CAS».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου