Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Μπόχα και βρώμα!


"Ο Ριβάλντο ξεφτίλισε τους λιμανίσιους που πήγαν παράνομα να πριμοδοτήσουν την Λα Κορούνια στο Τσάμπιονς Λιγκ την σεζόν 2004-2005! Η ομάδα της παράγκας, της βρώμας και της «ευρωφάπας» ξαναχτυπά! Οι άνθρωποι που έκαναν επιστήμη το να κλέβουν πρωταθλήματα ακόμη και στα… χαρτιά βρήκαν τον μάστορά τους. Και μάλιστα από έναν πρώην δικό τους. Τον Ριβάλντο!
Ο Βραζιλιάνος σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του αποκάλυψε ότι το σωματείο του Πειραιά πήγε να πριμοδοτήσει παράνομα την Λα Κορούνια στο Τσάμπιονς Λιγκ του 2004-2005 για να κερδίσει την Μονακό και να περάσουν στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.



Μόνο έτσι θα μπορούσαν να προκριθούν αλλά και πάλι η σφαλιάρα ήταν διπλή. Τι διπλή; Τριπλή να λέμε καλύτερα. Πέντε έφαγαν οι Ισπανοί από τους Μονεγάσκους, έχασε και ο αιώνια αποκλεισμένος από την Λίβερπουλ και έξι χρόνια μετά ο «Ρίμπο» τους βγάζει στην σέντρα. Πλέον ο λόγος περνάει στα χέρια της ΟΥΕΦΑ, η οποία είναι αμείλικτη σε τέτοια θέματα, καθώς δεν επιτρέπει τέτοιες κινήσεις.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ριβάλντο: «Αφού είχα αγωνιστεί στο παρελθόν και στη Λα Κορούνια, τηλεφώνησα σε έναν ποδοσφαιριστή από κει και του είπα ότι η ομάδα μου (Ολυμπιακός) θα τους πρόσφερε λεφτά αν κέρδιζαν τη Μονακό.
Αν αυτό συνέβαινε, αυτομάτως θα προκρινόμασταν. Τελικά όμως δεν συνέβη. Πιστεύω ότι το να δώσεις χρήματα σε μια άλλη ομάδα για να νικήσει, δεν είναι πρόβλημα. Αυτό που δεν γίνεται είναι να δώσεις λεφτά σε κάποιον για να χάσει. Αυτό δεν θα το έκανα ποτέ»."

Αναδημοσιευτηκε απο το Leoforos.gr

Εl Loco: Όπως ανέφερα στην προηγούμενη ανάρτηση, τίποτα δεν είναι τυχαίο και ο Ριβάλντο φρόντισε να με επιβεβαιώσει!!! Μήπως αρχίζουν να σφίγγουν οι κώλοι στης Τρούμπας τα στενά;

6 σχόλια:

  1. Καλή αρχή στη νέα προσπάθεια! Η ανακοίνωση του Ριβάλντο ήρθε τη σωστή ώρα...και χαίρομαι που τους ξεμπροστιάζει αυτός που τους πονάει περισσότερο!! Ελπίζω στο blog να γίνονται συχνά αναφορές και στα αίσχη των ξεφτιλισμένων-χάρτινων απέναντι στην ΑΕΚ αλλά και σε όλες τις ομάδες..που δεν είναι γαυροπαραρτήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω Ioanna
    η βρομια και τα αισχη των απογονων δεν εχουν μετρο και ταυτοτητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή αδερφέ μου! Χοντρό κράξιμο στους ρουφιάνους που κατατρώνε το άθλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευχαριστω αδελφε
    τσο και λο στους ανυπαρκτους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΕ!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ BLOG ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΩΝ ΜΟΥΛΩΝ :))))
    XAIΡΕΤΩ..ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχα καλησπερα 13fans και χαιρομαι που σου αρεσει η νεα μου προσπαθεια, αδελφε.
    ελπιζω να τα καταφερω και στα δυο μπλογκ ταυτοχρονα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή