Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

«Πρόσεχε τους φίλους σου»


"Στις «κραυγές» του Πσανσερραϊκού περί αλλοίωσης αποτελέσματος, «κύκλοι» του Παναθηναϊκού απάντησαν όπως ξέρουν καλύτερα. Με μία καθαρά ποδοσφαιρική θέση, την οποία άλλωστε είχε υιοθετήσει και ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Οι κακές παρέας με άρωμα… λιμανιού όμως του Πέτρου Θεοδωρίδη, τον έχουν χαλάσει, κάτι που επισημαίνουν οι «πράσινοι».
Εντάξει, είπαμε… Όλοι γνωρίζουν τις σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό και το πριμ που είχε ταχθεί. Αλλά ας υπάρχει ένα μέτρο… Αναλυτικά η θέση του «τριφυλλιού»: «Ο Παναθηναϊκός πέτυχε σήμερα μία καθαρή και δίκαιη νίκη, επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου. Από εκεί και πέρα οι φωνές περί αλλοίωσης του αποτελέσματος αδικούν την ίδια την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού που ήταν αξιέπαινη.
Παραπέμπουμε τη διοίκηση του Πανσερραϊκού στις δηλώσεις του προπονητή της ίδιας τους της ομάδας που προσέγγισε με ώριμο και ποδοσφαιρικό τρόπο τον αγώνα και συνιστούμε στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού να μην παρασύρεται από το νέο του φίλο»."

Αναδημoσιεύτηκε απο το Leoforos.gr

Κόψτε φάτσες…

El Loco: Περούκα, μόνο εσύ και οι φίλοι σου είδαν αλλοίωση του αποτελέσματος στο σημερινό παιχνίδι, όπως μόνο εσύ και οι φίλοι σου ΔΕΝ είδαν αλλοίωση του αποτελέσματος στο μεταξύ σας παιχνίδι. Όλος ο κόσμος το 'χει τούμπανο και η παράγκα σας κρυφό καμάρι.
Έχασες το πριμ και ψάχνεις να βρεις τρόπους για να δικαιολογηθείς στο αφεντικό σου;

Μήπως στέλνετε μήνυμα για το αυριανό παιχνίδι με την ομάδα του Μάκη;

Είναι αργά για δάκρυα καραγκιόζηδες. Στο +3 και βλέπουμε!!!


Όπως τα λέει και ο Peiramatistis13, "Από φάουλ ξεκινάει η φάση του γκολ, στη συνέχεια ο Ριέρα κάνει κοντρόλ με το χέρι και πασάρει στο Πάντελιτς που βγαίνει τετ-ά-τετ! Χέρι ο Τοροβούτας στην περιοχή-παίζεται, φάση ο πανσερραϊκός μέσα στην περιοχή του γαύρου-μούφα επιθετικό φάουλ, για ανύπαρκτο χέρι! Ψιλοπράγματα δηλαδή..."
Οι εικόνες από το
ΠΑΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑ μιλούν από μόνες τους:

...και χωρίς καμία ανακοίνωση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου