Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

«Ο ήρωας με τα κολάν».



mitropoylos tasos mitropoylos

Λιγοι δεν τον εχουν συγχωρησει, αλλα κανεις απο τον Ολυμπιακο δεν το εχει ξεχασει. Μπορει ο "Ραμπο"«Ο ήρωας με τα κολάν». να βρισκεται συνεχως μεσα στα... μεσα ως γενικος αρχηγος του Ολυμπιακου, αλλα η "προδοσια" εχει μεινει οταν εφυγε απο τον Ολυμπιακο για να παει στον Παναθηναικο.


Το 1992 λοιπόν, ο Όλεγκ Μπλαχίν κόβει από το ρόστερ του Ολυμπιακού τον Τασούλη που βρίσκει καταφύγιο στην ΑΕΚ. Την αμέσως επόμενη χρονιά όμως ήθελε να επιστρέψει και πάλι στην φωλιά του, όμως ο εγγυημένος χρόνος που ζήτησε στο συμβόλαιό του χάλασε την επιστροφή και τον οδήγησε να παραμείνει στη Νέα Φιλαδέλφεια ακόμη μία σεζόν… Έτσι, στο ντέρμπι των αδελφών σωματείων στο Καραϊσκάκη ο Τασούλης αντίκρισε ένα πανό που έγραφε «Μητρόπουλε μισθοφόρε ντροπή σου».

Η μεγάλη ξεφτίλα όμως ήρθε το 1994 όταν ο Γιώργος Βαρδινογιάννης τον έντυσε στα πράσινα, απομυθοποιώντας πλήρως τον «Ράμπο» που πλέον χάρη σε μία φωτογράφηση που είχε κάνει, έχει αποκτήσει το παρατσούκλι «Ο ήρωας με τα κολάν». Ούτε έξι μήνες δεν άντεξε, καθώς οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν μεγάλες, με αποτέλεσμα να πάει σχεδόν κλαίγοντας στο γραφείο του προέδρου και να του ζητήσει να φύγει….

Για τον συγκεκριμένο μπορούν να γραφτούν άπειρες σελίδες για το πόσο Ολυμπιακός είναι… Από το γεγονός ότι βρέθηκε μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό το 1981 και τους «εκβιασμούς» για αυξημένες αποδοχές μέχρι το 1985, μέχρι και άλλες πιο πικάντικες ιστορίες, όπως για παράδειγμα πως κατέληξε εκείνη η ιστορική διαφήμιση του Rexona να γίνει από τον Νίκο Αναστόπουλο και όχι από τον Τάσο Μητρόπουλο.
 
 Πηγη: 

Σχολιο ΕL LOCO: Αξεχαστα θα μου μεινουν τα μπινελικια που εφαγε απο ολο το γηπεδο οταν πατησε το ποδι του στο Οακα με την πρασινη φανελα  ο και  καλα Ραμπο που εγινε ρομπιτσα απο τον Καπετανιο!!!
Μια ζωη γοναστιστος και πουτανας Γιος!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου