Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Νέο σκανδαλο της γαυρο - ΚΕΔ


Παράνομος ορισμός παρατηρητή στο ματς Ολυμπιακός-Ξάνθη, καθώς ο Η.Χατζής ούτε ανήκει στην ΕΠΣ Καρδίτσας, ούτε έχει τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες.


Οι πρώτοι ορισμοί διαιτητών από την ΕΠΟ του «εντολοδόχου του Ολυμπιακού» δείχνουν ποια θα είναι η νέα... εποχή. Μία εποχή βουτηγμένη στην παρανομία, κάτι που φαίνεται με το «καλημέρα». Ο πρώην άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σαρρή στην ΚΕΔ, Θανάσης Μπριάκος (για τον ρόλο του οποίου σας έχουμε ενημερώσει κλικ εδώ) περίμενε να γίνουν οι εκλογές για να βάλει και μάλιστα σε αγώνα του Ολυμπιακού τον Ηλία Χατζή.
Πρόκειται για τον παρατηρητή, που μέχρι στιγμής έχει οριστεί μόνο σε ένα ματς (Λεβαδειακός-Πανιώνιος) προκαλώντας την αντίδραση της Ένωσης Καρδίτσας, η οποία έστειλε εξώδικο στην ΚΕΔ λέγοντας οτι ο ορισμός του είναι παράνομος, αφού ήταν σε αυτή ανήκει όπως θέλει να τον εμφανίζει η ΕΠΟ ούτε τήρησε τις νόμιμες διαδικασίες για να γίνει παρατηρητής.
Όλα αυτά συντελούν όχι απλά έναν ορισμό ΣΚΑΝΔΑΛΟ αλλά για επίδειξη δύναμης από την ΕΠΟ που νομίζουν οτι πίσω από το εφεςύρημα του αυτοδιοίκητου θα κάνουν οτι θέλουν βιάζοντας τους κανονισμούς και την εικόνα του αθλήματος.

Σχολιο El Loco: Παιζουν μπαλα μονοι τους ... κι ο Αλαφουζος ακομη στα λογια εχει μεινει ... που ειναι η καθαρση ορεεεε....
Ευχομαι να ξερει τι κανει κ να μην γινει Τζιγγερ στην θεση του Τζιγγερ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου