Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ο Παναθηναϊκός παραπαίει, η Παράγκα βασιλεύει


Η τραγική αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τον τρόπο με τον οποίο οι διαιτητές σφυρίζουν τον Ολυμπιακό...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι πρώτος και αήττητος στο πρωτάθλημα, όμως για να τα καταφέρει ευνοείται σκανδαλωδώς σχεδόν σε κάθε αγωνιστική.

Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός μπορεί να παρουσιάζει αποκρουστικό θέαμα, με ποδοσφαιριστές αδιάφορους και βαριεστημένους, όμως επίσης σε κάθε αγωνιστική η διαιτησία κάνει τα πάντα για να βιάσει την κοινή λογική.

Έτσι, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με ανύπαρκτο πέναλτι, έπειτα από χάδι του Γιάγκο στον Μήτρογλου, ενώ ο διαιτητής Σιδηρόπουλος (το όνομα του οποίου ακούγεται στις κασέτες της ΕΥΠ, με τους Μαρινάκη και Μπέο -σύμφωνα με δημοσιεύματα- να φέρεται πως κανονίζουν σε ποια παιχνίδια θα σφυρίξει) έδειξε και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Ένωσης. Ακολούθως έκλεισε τα μάτια σε δύο πεντακάθαρα πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ.

Την επομένη, ο Παναθηναϊκός ήταν πράγματι τραγικός κόντρα στην Κέρκυρα, όμως πιθανότατα θα είχε πάρει το τρίποντο της νίκης αν ο διαιτητής Δασκαλόπουλος του έδινε το πέναλτι που δικαιούται.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις τρεις φάσεις στις οποίες ευνοήθηκε σκανδαλωδώς ο ΟΣΦΠ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ:


http://www.dailymotion.com/video/xv22cp_yyy-yyyyyyyyyy-2012-13-y-yyyyyyy-yyy_sport

Πηγη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου