Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ο… φυσικός Τοροσίδης, οι γκρεμισμένοι φούρνοι και οι υποσχέσεις του Σαρρη.



Καταργεί τους νόμους της Φυσικής ο Τοροσίδης, τονίζει ο Κωνσταντινέας. Τι έγιναν οι υποσχέσεις του Σαρρή για απολογίες όσων προπηλάκισαν τον διαιτητή στη φυσούνα της Ξάνθης;

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας, ο διαιτητής που βρέθηκε εκτός ποδοσφαίρου επειδή δεν έδωσε πέναλτι σε βουτιά του Βασίλη Τοροσίδη και που είδε τον φούρνο του να γκρεμίζεται λίγες ημέρες μετά, μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι Μεσόγειος TV της Καλαμάτας και στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» για την επίμαχη φάση:

«Την έχω δει εκατό φορές. Υπάρχει τράβηγμα αλλά ο Τοροσίδης καταργεί τη Φυσική. Αντί να πέσει πίσω, πέφτει μπροστά».

Σχετικά με το τι επακολούθησε του συγκεκριμένου ματς είπε:

«Είχα αποφασίσει να συνεχίσω, γιατί δεν έχω ανάγκη κανέναν», ενώ όταν ρωτήθηκε τι άλλαξε και αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, απάντησε:

«Άλλαξε... μια βόμβα που κατέστρεψε το μαγαζί μου. Έχω μια οικογένεια, ανθρώπους που με αγαπάνε, τους οποίους δεν μπορώ να αφήσω. Δεν θα τους κάνω ήρωες. Αν πω ποιοι το έκαναν χωρίς αποδείξεις, αυτομάτως θα μου κάνουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο κόσμος ξέρει τι έχει γίνει».

Ακόμη, ο Π. Κωνσταντινέας επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΣ Καλαμάτας, Αριστείδη Σταθόπουλο, λέγοντας ότι «δεν μπορείς να συνεργάζεσαι με τέτοιους ανθρώπους. Να λέει ότι σε στηρίζει και μετά να σε αδειάζει. Αν θέλετε να ξέρετε, εγώ έγινα διεθνής και δεν με βοήθησε κανένας».

Όσον αφορά τους τηλεκριτικούς διαιτησίας τόνισε:

«Δεν υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι. Είναι χειρότεροι απ' αυτούς που κρίνουν. Έφυγαν νύχτα χωρίς φεγγάρι από το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο του... 1820 που κρυβόντουσαν πίσω από τα στρώματα της γυμναστικής για να περάσουν τα τεστ Κούπερ τελείωσε».

Με αφορμή τις δηλώσεις του Πέτρου Κωνσταντινέα ας θυμηθούμε και τον προπηλακισμό που δέχτηκε ο διαιτητής από τους ποδοσφαιριστές Τοροσίδη, Μανιάτη και Πάντελιτς, αλλά και από τους Θεοδωρίδη, Μητρόπουλο, στη φυσούνα του γηπέδου της Ξάνθης.

Ενώ όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε το επίμαχο βίντεο, ο τότε πρόεδρος της ΚΕΔ και νυν της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, προτίμησε να μην ασχοληθεί ποτέ (είχε σοβαρότερες ασχολίες, όπως η κλήση σε απολογία του Ζεσουάλδο Φερέιρα), παρά τα όσα είχε υποσχεθεί δημόσια.


Πηγη

http://www.dailymotion.com/video/xo8z72_yyyyyyyyyy-yyyyyyyyyyy-yyy-yyyyyyyy-yyyyyyyyyy-yyyyyyyyy_sport



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου