Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ηθικός αυτουργός ο Αλαφούζος, Βασικός υπεύθυνος ΕΣΥ!!!



Μάλιστα, το διαβάσαμε και αυτό, μέσα από την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πως οτιδήποτε συμβεί στο επερχόμενο Ντέρμπι των «Αιωνίων» ηθικός αυτουργός θα είναι ο Αλαφούζος! Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο, διότι η βασικός υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 2 χρόνια (σε συνέχεια της Χούντας του Κόκκαλη) ΕΙΝΑΙ ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!!!


Όσο και αν κάνουν το άσπρο μαύρο, όσο και αν προσπαθούν να μας τρελάνουν κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, γιατί απλά δεν γίνεται! Δεν υπάρχει «ηθικός αυτουργός» όταν υπάρχει ΥΠΑΙΤΙΟΣ, δεν υπάρχει «λεκτική βία», όταν υπάρχει ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑ, διότι Χοντρέ στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί! Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι έξαλλος με όσα κάνεις στον Παναθηναϊκό και το Ελληνικό ποδόσφαιρο, εσύ και τα τσιράκια σου ο Μώραλης, ο Σαρρής και ο Δούρος, δεν χρειάζονται ανακοινώσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ούτε «τιτιβίσματα» του Αλαφούζου για να καταλάβει τι γίνεται. Ξέρει καλά το παρασκήνιο, γνωρίζει πως έχεις στήσει την παράγκα, για αυτό λοιπόν ψάξου… αλλού για πρόβατα!!!

Πραγματικά φοβάμαι το ξέσπασμα του κόσμου κάποια στιγμή από αυτή την επίδειξη δύναμης που κάνει ο Μαρινάκης, διότι όχι μόνο δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα πια, αλλά είναι και απίστευτα προκλητικός, έχει καταφέρει μέσα σε μόλις 2 χρόνια να ξεπεράσει και τον Κόκκαλη…

Υ.Γ.1 Ακόμα πιο προκλητικά είναι τα ΜΜΕ τα οποία έφτασαν σε σημείο να αλλοιώσουν τελείως τα λόγια του στην συνέντευξη του ώστε να παρουσιάσουν όπως ακριβώς θέλουν τα πράγματα! Λογικό να μην θέλει να απαντήσει σε τίποτα όσον αφορά την παράγκα ο Μαυροκουκουλάκης, αφού και η λέξη παράγκα και μόνο σημαίνει… αγωγή από τον χοντρό!

Υ.Γ.2 Πόσο τυχαίο το timing να βγουν τα χρωστούμενα του ΠΑΟ προς το ΟΑΚΑ λίγο πριν μετακομίσει στην Λεωφόρο; να δείτε που επιστροφή μπορεί και να μην πραγματοποιηθεί ποτέ, έχουν χαλαστεί αλλά και φοβηθεί πολύ κάποιοι με την επερχόμενη μετακόμιση στην ιστορική του έδρα…


Πηγη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου