Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Οι παγκόσμιες πρωτοτυπίες του Ολυμπιακού!



Ο,τι μπορούν κάνουν οι άνθρωποι για να μπουν στα βιβλία των ρεκόρ...


Οι κανόνες του ποδοσφαίρου αλλάζουν. Ο πρωτοπόρος του αθλητισμού (στα σκάνδαλα και τις… πονηριές) Ολυμπιακός διδάσκει τα νέα ήθη!

  
Η πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος, στη χώρα των σκανδάλων, των στημένων αγώνων, των στημένων πινάκων διαιτησίας, των στημένων επεισοδίων και φυσικά της ατιμωρησίας, δεν θα μπορούσε παρά να υπερτερεί στις ακόλουθες επτά κατηγορίες. Σε πολλές μάλιστα, τα στατιστικά του Ολυμπιακού τον ανεβάζουν στην κορυφή της Ευρώπης (στη διαφθορά και στα... περίεργα αποτελέσματα). 


1. Ο Βασίλης Τοροσίδης μπερδεύεται και το ρίχνει στο καράτε. Ο διαιτητής εκτιμά το ταλέντο του "mr. fair play" (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο) στις πολεμικές τέχνες και του χαρίζει την κίτρινη κάρτα. Αντιθέτως, κιτρινίζει δύο παίκτες του Λεβαδειακού που τόλμησαν και διαμαρτυρήθηκαν. Δείτε το βίντεο .

2. Μετά από 17 αγωνιστικές πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα (πιθανότατα και η μοναδική στην Ευρώπη) που ΚΑΝΕΝΑΣ της ποδοσφαιριστής δεν έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες! Προφανώς ή οι παίκτες του ΟΣΦΠ είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα μαρκαρίσματά τους ή οι διαιτητές είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στα... σφυρίγματά τους.

3. Κανένας παίκτης του Ολυμπιακού δεν έχει υποπέσει σε πέναλτι. Ο πειραϊκός σύλλογος, μαζί με τον Πανθρακικό είναι οι μοναδικές ομάδες στην Ελλάδα που δεν έχουν στηθεί φέτος στα 11 βήματα.

4. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αφού εξασφάλισαν τον τίτλο (πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα) βρήκαν τον ελεύθερο χρόνο και μαθαίνουν και άλλα αθλήματα. Μαζί με τον Βασίλη Τοροσίδη και ο Αριέλ Ιμπαγάσα μαθαίνει πολεμικές τέχνες και τις εξασκεί στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά, για ανεξήγητους λόγους, ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα της Ελλάδας που δεν έχει δεχτεί κόκκινη κάρτα εφέτος.

5. Ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί τις λιγότερες κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα Ελλάδος. Τον ακολουθεί ο Λεβαδειακός, ο οποίος όμως έχει δεχτεί τις διπλάσιες από τον ΟΣΦΠ!

6. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τα λιγότερα φάουλ από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

7. Την έκτη αγωνιστική ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έκανε συνολικά 4 φάουλ. Την ένατη αγωνιστική εναντίον του ΟΦΗ έκανε 6 φάουλ. Νούμερα που καταργούν τη στατιστική του ποδοσφαίρου, όπως το ξέραμε, και που θυμίζουμε περισσότερο... οικογενειακά διπλά!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου