Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

«Βάλτο αγόρι μου!»



Περίμενε επτά λεπτά και έδειχνε ικανός να περιμένει άλλα 107, αν δεν σκόραρε ο ΟΣΦΠ. Διαβάστε πώς ο Βοσκάκης εκνεύρισε τα μέντιουμ της Σούπερ Λίγκας που σκοπεύουν να του αγοράσουν καινούριο ρολόι...


 

«Άντε επιτέλους αγόρι μου, έχουμε και δουλειές να κάνουμε. Φοβήθηκα πως θα μας πάρει το πρωί μέχρι να το βάλετε»! Υπάρχει άραγε κανείς που να πιστεύει πως κάτι διαφορετικό σκεφτόταν ο διαιτητής Βοσκάκης την ώρα που ο Τζιμπούρ σκόραρε εναντίον του Λεβαδειακού;

Φήμες πως τα μέντιουμ της Σούπερ Λίγκας (διαβάστε εδώ) βγάζουν καπνούς από τ' αυτιά εξαιτίας του ρέφερι της αναμέτρησης και σκοπεύουν να του αγοράσουν καινούριο ρολόι, δεν έχουν επιβεβαιωθεί! Δεν είναι και λίγο αυτό που τους έκανε. Πρώτη φορά οι άνθρωποι χάρισαν απλόχερα τα προγνωστικά τους και τους έστειλε στον... κουβά με το έτσι θέλω!

Η διοργάνωση έχει μετατραπεί σε προϊόν για λίγους και εκλεκτούς. Οι πολλοί δεν καταλαβαίνουν τη μαγεία του «ο Ολυμπιακός να κερδάει και οι άλλοι να πάνε να γ…». Οι πολλοί έχουν γυρίσει την πλάτη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αηδιασμένοι. Κάτι που φαίνεται τόσο από τα νούμερα των εισιτηρίων που κόβονται, όσο και από την καθοδική πορεία των αθλητικών εφημερίδων που προστατεύουν το προϊόν. Το πρωτάθλημα ανήκει στους λίγους που αρέσκονται στο «ας έρθει η νίκη, με κάθε τρόπο» και σε λίγους ακόμα μαζοχιστές που το παρακολουθούν από βίτσιο, όπως είχε χαρακτηριστικά τονίσει ο Γιώργος Παράσχος μετά το ματς ΟΣΦΠ – Λεβαδειακός του πρώτου γύρου.

Και μιας και αναφερθήκαμε στον Παράσχο να προσθέσουμε πως σήμερα (12/1) ο Έλληνας τεχνικός δεν εξέφρασε τα παράπονά του μόνο για τον τρόπο που πέτυχε τη νίκη του ο ΟΣΦΠ στο 97’, αλλά και για τον τρόπο που σημειώθηκε το γκολ, αφού όπως τόνισε οι Πειραιώτες δεν τήρησαν το fair play στη συγκεκριμένη φάση! Περίμενε βέβαια κανείς κάτι παραπάνω από την ομάδα του Πειραιά;

Όχι μόνο δεν τήρησαν το fair play, αλλά η φάση ελέγχεται στο κατά πόσο υπάρχει φάουλ ή όχι.

Κατά τ’ άλλα, πέρα από τα πέντε λεπτά καθυστερήσεων που δόθηκαν και που κρατήθηκαν… επτά (!), κατά τη διάρκεια του αγώνα έπρεπε να δεχτεί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μία κίτρινη κάρτα ο Βασίλης Τοροσίδης για το αντιαθλητικό του παιχνίδι. Αντιθέτως, ο Βοσκάκης προτίμησε για κάθε «ξυλιά» του Έλληνα "Mr. Fair Play" να μοιράζει κίτρινες κάρτες στους γηπεδούχους!

Από τα ευτράπελα που ακολούθησαν κρατάμε και τις εντολές (!) του Σάββα Θεοδωρίδη που απαιτεί (από ποιον; φανταζόμαστε όχι από τον Τύπο...) να μην μιλήσει κανείς για τη διαιτησία!

Όσον αφορά τον Βοσκάκη, καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί ο τρόπος που σφύριξε αν φέρουμε στο μυαλό το πρόσφατο παρελθόν του...

Την περυσινή σεζόν σφύριξε δύο φορές τον Παναθηναϊκό και τις δύο τον «έσφαξε»! Τόσο εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό, όσο και εντός έδρας στο κεκλεισμένο των θυρών ματς με τον ΠΑΟΚ.

Φέτος διαιτήτευσε το Βέροια – Ολυμπιακός κρατώντας νυστέρι αντί για σφυρίχτρα (δείτε εδώ το βίντεο). Όχι μόνο ευνόησε ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ τους «ερυθρόλευκους», αλλά ποτέ δεν άκουσε τα ρατσιστικά – αντιεθνικά συνθήματα των οπαδών τους, χαρίζοντας στην ομάδα του Πειραιά βαρύτατες κυρώσεις (διαβάστε εδώ).

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου