Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Μπροστά στον "Γαύρο" ο Αίσωπος είναι γατάκι ..........



Έχετε πρόβλημα με το παιδί σας ; Δεν κοιμάται εύκολα; Κοιμάται μόνο με παραμύθι ; Σας έχω την καλύτερη λύση. Άντι να ξοδεύεστε αγοράζοντας παραμύθια σας έχω κάτι πιο φθηνό. Να αγοράζετε καθημερινά Γαύρο . Εκεί γράφονται συνεχώς τα καλύτερα παραμύθια.


Δεν ξέρω αν τα μανάρια μας έχουν βγάλει καμιά ειδική σχόλη, πάντως γράφουν τα καλύτερα παραμύθια σε  καθημερινή βάση.... Φανταστείτε ότι ότι έχουν τόσο μεγάλη πέραση από τα πρόβατα τους που είναι η 3η σε κυκλοφορία. Καλά μην ψάχνεστε. Και οι 2 πρώτες "ολυμπιακές" είναι. Το Φως και η Sportday. Μόνο που αυτές δεν έχουν ανάγει τα παραμύθια σε επάγγελμα. Είναι πιο σοβαρές και συνήθως γράφουν πράγματα που ισχύουν. 

Απεναντίας ο Γαύρος ξεφτιλίζεται τελείως ... Αφού τα παραμύθια του τα συνοδεύει και με την ανάλογη εμπάθεια. Λογικό είναι αφού κυκλοφορεί φήμη πως είναι ο Βαγγέλας από πίσω (ως ιδιοκτήτης της εφημερίδας). Και να θέλουν να το αρνηθούν οι πράξεις τους δεν το επιτρέπουν. 
Διότι συχνά πυκνά αναπαράγουν άρθρα από το έτερο παραμύθο-media του Βαγγέλα τα Παραπολιτικά. Σχετικά με τα Παραπολιτικά ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Ψάχνοντας στο google το όνομα Γιάννης Κουρτάκης σχεδόν όλο το φωτογραφικό υλικό που βγαίνει από την αναζήτηση τον δείχνει με τον Βαγγέλα. Εκτός αυτού στην πιάτσα των εφημερίδων ακούγεται πως είναι και το δεξί του χέρι.
Πάντως όσο και να προσπαθεί ο Κουρτάκης (με ...στοχοποίηση της Θύρας 13) Βερβέλες δεν θα γίνει πότε .... Γιατί ο Διονυσάκος μας πετάει κατά καιρούς πολλά μαργαριτάρια. Εδώ έχει βγάλει τους μισούς παίκτες της Πανάθας  Ολυμπιακούς από κούνια. Όπως παρατηρείτε και στην φώτο. Εντάξει στην περίπτωση του Λαζάρου έπεσε στην παραπληροφόρηση του Φώτος (ναι την εποχή της μεταγραφής μέχρι και συνέντευξη αγανάκτησης είχανε εμφανίσει). 


Αλλά στην περίπτωση του Στεφάνου τα παιδάκια ονειρεύονται!! Αν Διονυσάκο μου ο Στέφανος ήταν γαύρος δεν θα έκανε υποκλίσεις στην 13. Ούτε θα τραγούδαγε συνθήματα ... Βλέπεις ο Στέφανος δεν είναι Κωστάκης Μανώλας που αλλάζει προτιμήσεις κάθε τρεις λίγο.Ούτε πούλησε πότε οπαδίλικι - άσχετα αν ξέρανε όλοι τι δήλωνε παλιότερα. Αυτά κάνει το χρήμα.... Άλλα με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Όταν τα παιδιά είχαν ως προτύπο τον Κωστή τον Νικολακοπούλο όλα τα δημοσιεύματα τους φαίνονται λογικά.....

Συνεχίστε αγαπητοί μου να τα'ι'ζέτε σανό τα πρόβατα σας !! Εμείς θα είμαστε εδώ για να αποκαλύπτουμε τα ψέματα σας !!

Τα λέμε σύντομα αδέρφια μαζί και με άλλο ξεσκέπασμα κόκκινης προπαγάνδας ....

-Πράσινα Γυαλιά



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου