Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Οφσάιντ; Δεν σας μιλάμε!



Απίστευτο και όμως Ολυμπιακό! Η περιγραφή της ΔΤ ήταν κάτι παραπάνω από «ερυθρόλευκη», αλλά στο λιμάνι έχουν παράπονα για το αυτονόητο οφσάιντ - γκολ!


Ο διορισμένος ισοφάρισε την Παρί με γκολ που ήταν οφσάιντ, αλλά επειδή ο δημοσιογράφος της ΔΤ το ανέφερε έκανε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να δυσανασχετήσουν και στο τέλος να μην κάνουν δηλώσεις. Μάλλον δεν θα τους άρεσε που είπε 1000 φορές πως ότι έκαναν οι Πειραώτες ήταν πανέμορφο και έπρεπε να πιάσει πενταψήφιο αριθμό... 
 
 
Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι, ο Μίτσελ και οι παίκτες του Ολυμπιακού αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στον απεσταλμένο της Δημόσιας Τηλεόρασης Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Αντιθέτως, έκαναν δηλώσεις μόνο στη Nova (που επίσης έχει τα δικαιώματα του Champions League).
 
 
Αιτία ήταν τα παράπονα που φέρεται να έχουν στον Ολυμπιακό από την περιγραφή του Βασίλη Μπακόπουλου αναφορικά με τη φάση του γκολ. Ο σπίκερ της ΔΤ είπε βέβαια το αυτονόητο: ότι ο Τσόρι ήταν σε θέση οφσάιντ, στην αρχή της φάσης.
 
 
Για την ιστορία, βάσει της συμφωνίας όλων των ομάδων, που απορρέει από τη σύμβαση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα με την ΤΕΑΜ, τα μέλη κάθε ομάδας είναι υποχρεωμένα να κάνουν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, πολλώ δε μάλλον στα ΜΜΕ της χώρας τους.
 
 
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΚΟΥΚΛΕΣ!!!
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου