Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Κρίνουν… με ελληνικά κριτήρια



«Κούλα ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος»

Λογικό να προβληματίζονται για το πάθος του Παπαδόπουλου, όταν οι μισοί αμυντικοί της Σούπερ Λίγκας ξεχνούν τα βασικά όταν παίζουν με τον ΟΣΦΠ...


Ενδιαφέρον έχουν οι χθεσινές (22/11) δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη, αντιπροέδρου του ΟΣΦΠ και παράγοντα που δεν ξεχνάει τακτικά να μνημονεύει τον προσφορά του Γιάννη Βαρδινογιάννη (στους Πειραιώτες). Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, τον οποίο... ξέχασε να καλέσει σε απολογία ο αθλητικός εισαγγελέας για τον προπηλακισμό του διαιτητή Κωνσταντινέα, δήλωσε με λίγα λόγια:

- Πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι… αχάριστος, επειδή παίζει με ενέργεια αγωνιζόμενος για τα συμφέροντα της ομάδας που τώρα τον πληρώνει και επειδή βγάζει πάθος εναντίον του Ολυμπιακού.


Προφανώς, ο Σάββας Θεοδωρίδης έχει συνηθίσει με τους αμυντικούς των ελληνικών θυγατρικών ομάδων που ξεχνάνε, για τους δικούς τους λόγους, να μαρκάρουν ή κάνουν χαζά λάθη ή πέναλτι, όταν βρίσκουν στο δρόμο τους την ομάδα του Πειραιά.

- Πως ο Ολυμπιακός είναι ο σύλλογος που ανέδειξε τον Παπαδόπουλο. Στην πραγματικότητα ο ποδοσφαιριστής, μέσα σε τρία χρόνια (2007-2010) έπαιξε με τους «ερυθρόλευκους» 10 αγώνες (τους 9 τη σεζόν 2009-10, με 204 λεπτά συμμετοχής).
- Πως ο Κώστας Μανωλάς είναι «μη ικανός» να διαχειριστεί την πίεση ενός αγώνα και πως η διοίκηση του ΟΣΦΠ είναι αυτή που θα αποφασίζει αν και πότε θα παίζει.

Προφανώς λίγο τους ενδιέφερε αν θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ ο καλύτερος τους, όπως ισχυρίζονται στόπερ, και ισάξιος με τον... Σωτήρη Κυριάκο (σύμφωνα με τον φιλικό προς τον ΟΣΦΠ δημοσιογράφο Γιώργο Χελάκη), αφού είχαν εξασφαλισμένη εκ των προτέρων τη νίκη (δες διαιτητής Σιδηρόπουλος).


 Πηγη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου